Σταματήστε να σφουγγαρίζετε τα σύννεφα. Γλιστράει ο κόσμος και πέφτει στα κεφάλια μας

Συγνώμη εκ των προτέρων για τον πλεονασμό στο τίτλο Christianity for Dummies

__________________________________________________________

Christianity for Dummies

Μη γνώτω η αριστερά σου

τη ποιεί η δεξιά σου*

*και αντιστρόφως βεβαίως βεβαίως

Advertisements

6 responses to “Σταματήστε να σφουγγαρίζετε τα σύννεφα. Γλιστράει ο κόσμος και πέφτει στα κεφάλια μας

 1. Pingback: Tweets that mention Σταματήστε να σφουγγαρίζετε τα σύννεφα. Γλιστράει ο κόσμος και πέφτει στα κεφάλια μας « Σατυροι 1987 -- Topsy.com

 2. ΠΡΟΕΔΡΟΣ 28 Μαΐου, 2010 στο 3:18 μμ

  Είναι δεδομένο ποια ότι εσείς γ.φ.π.γ. δεν, επαναλαμβάνω δεν, μπορείτε να κατανοήσετε το βάρος και την ιδική ευθύνη ενός ΠΡΟΕΔΡΟΥ!!!
  Περιμένεις ρεβανσιστή γ.φ.π.γ. να γνωρίζω π.χ. εγώ* τι γράφουνε τα αριστερά (γ.φ.π.γ.) ή τα δεξιά (tzitzika(s)) μου!!! Ε; αλήτη!!!**
  Άλλη δουλειά δεν έχω ΕΓΩ*** και η κεντρική επιτροπή του επαναστατικού συμβουλίου, παρά να καθόμαστε κάθε μεσημέρι για τον πρωινό μας καφέ**** και να διαβάζουμε όλα αυτά που γράφεται και τα κατανοούμε και έχουμε και ευθύνη*****, ενώ έχει ενειμέρωση μα την Λόη και την Λαμπίρη!!!
  Δηλώνουμε αηδιασμένοι από τη αναλγησία και θα καταγγείλουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, ότι … δεν πάει άλλο!!!

  με τιμή και σέβας
  στους κοινού μας αγώνες
  ο πρόεδρος και η κεντρική
  επιτροπή του επαναστατικού συμβουλίου

  *εγώ υπερεγώ ΠΡΟΕΔΡΟΥ : σίγουρα μέγεθος υπερμεγαλύτερου (τουλάχιστον) του εκάστοτε μορίου ακόμα και αν ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ είναι Σάτυρος!!!
  ** !!! : το υπερεγώ που σωστά ή λάθος θεωρεί ότι σε ρούπωσε.
  *** : το εγώ του ΠΡΟΕΔΡΟΥ (αμέ)
  **** πρωινός καφές: εκπομπή με την Ελένη, και διάφορους άλλους στον καπιταλιστικό ANT1 την επιτυχία του οποίου ζηλεύουν οι ΠΡΟΕΔΡΟΙ των κομμάτων και τον αντιγράφουν.
  ***** ευθύνη : άγνωστη λέξη όταν αφορά εμένα (ως ΠΡΟΕΔΡΟ) αλλά όλοι οι άλλοι έχουν αν και δεν την αναλαμβάνουν … εθιμικά.

 3. Γενικός Φαρισαίος Πολιτικού Γραφείου 1 Ιουνίου, 2010 στο 10:58 μμ

  Θα περίμενε κανείς από τον τέως πρόεδρο της μεγαλειώδους παράταξη μας να επιδείξει αυτοσυγκράτηση και την αρμόζουσα των περιστάσεων συστολή.
  Κατά αρχάς η συμπεριφορά δεικνύει άνδρα αγνώμονα. Όταν αναλάβαμε τη σωτηρία της παράταξης αντιμετωπίσαμε τα εξής:
  Καταστροφική κατάσταση της παράταξης, η οποία είχε σημειώσει ιστορικά χαμηλά ποσοστά
  Μια αποψιλωμένη νεολαία την οποία αναδιοργανώσαμε αποβάλλοντας όλα εκείνα τα στοιχεία που επιδείκνυαν ελιτισμό, βερμπαλισμό και άλλους ισμους που βαριέμαι να γράφω τώρα.
  Αρνητικό αποθεματικό στα ταμεία που μας οδήγησε στη επιβολή έκτακτης εισφοράς στα μέλη μας, με αποτέλεσμα την κάθετη πτώση του βιοτικού τους επιπέδου ιδίως όσον αφορά τις ποσότητες μπυρωίνης που ήταν είναι και θα είναι απαραίτητες.
  Παρόλα τα παραπάνω η τρόικα σωτηρίας δεν του καταλόγισε προσωπικά, την παραμικρή ευθύνη. Όχι μόνο αυτό αλλά δεσμευθήκαμε να ανεχτούμε και την μελλοντική κοράκλα του (αν και εφόσον την κάνει): ρεβανσισμός και στα μούτρα του λοιπόν.
  Δεν πρόκειται να ανεχθούμε πλέον τον καταστροφέα να μας παριστάνει τον τιμητή των πάντα. Η εκσυγχρονιστική παρέκκλιση ανήκει στο παρελθόν. Τα φαντάσματα της αντίδρασης ανήκουν στο κλειδωμένο μεταλλικό κουτί των ghostbusters.

  Ο Γενικός Φαρισαίος του Πολιτικού Γραφείου
  To Πολιτικό Γραφείο
  Το Γραφείο Expedit

 4. ΠΡΟΕΔΡΟΣ 2 Ιουνίου, 2010 στο 2:52 μμ

  Ο πρώην τέως πρόεδρος(0) δηλώνει τα παρακάτω, στην ημίγυμνη, 78χρονη, γραμματέα:

  Το παρελθόν με την αντιδραστική και φραξιονίζουσα δράση του, επιστρέφει ξανά πάλι πίσω, στην αρχή του κύκλου της εσωστρέφειας που, όσο κι αν μας κάνει εντύπωση, συνεχίζει αέναα την πορεία του(1). Η αέναη κίνηση βέβαια μπορεί να είναι πέραν της κυκλικής και η παλινδρομική(2).

  Θα ήθελα να ενημερώσω τους 1/Ο Γενικός Φαρισαίος του Πολιτικού Γραφείου, 2/To Πολιτικό Γραφείο και 3/Το Γραφείο Expedit, ότι η ατάκα εγώ τότε διάβαζα και δεν ήξερα τι γινόταν είναι χρησιμοποιημένη ήδη από τον ήρωα Χριστόδουλο. Επίσης οι δικαιολογίες είναι περιττές(3).

  Στα όσα καταλογίζεται στην πεφωτισμένη, σοφή και πάνω από όλα συνεχή παρουσία μου και ηγεσία μου, …είναι ήδη παραγραμμένα (ξέρεις που), ενώ τα ακίνητα(4) και οι μετοχές(5) μου δικαιολογούνται στο πόθεν έσχες μου, το οποίο είναι στην διάθεση μου.(6)

  Οι υπερβολές με τα ιστορικά χαμηλά, την νεολαία (που άλλωστε πάντα αγαπούσα) και το τα(μείον) δεν μπορούν να διαγράψουν τους αγώνες(7), τις αγωνίες(8) και ότι άλλο που δεν μπορώ στην παρούσα να θυμηθώ.

  Κλείνοντας, ως άνδρας και ανοίγοντας ως περίπτερο, θέλω να σας καταγγείλω, αλλά το ήθος μου η αγωγή μου αλλά κυρίως η έμφυτη βαρεμάρα μου δεν μου επιτρέπει να γράψω άλλα.

  (0) Πρόεδρος : Ισόβιος κατά το καταστατικό ή για κάποιο άλλο λόγο που μας αφήνει παγερά αδιάφορους και δεν σκοπεύουμε να χαλαστούμε για να τον βρούμε.
  (1) Βιβλίο «Το φαινόμενο αέναης αντιδραστική και φραξιονίζουσα εσωστρέφειας.» πρόεδρος 1948 Κάιρο.
  (2) Διπλωματική εργασία «να ήταν το πουλί βιολί να το παίζαμε πολλοί.» πρόεδρος 1936 εμ.άι.τί . πειραματικό αποτέλεσμα σελίδα 69
  (3) παράφραση γνωστού άσματος.
  (4) παράγκα 280 τ.μ. κολονάκι , στάβλος 500 τ.μ. επί της Ηροδότου αττικού εξοχική κατοικία με ανοικτή στέρνα σε νήσους.
  (5) σε μπαρ και σε καφέ ανά την επικράτεια αλλά και 3 χασαποταβέρνες
  (6) και μόνο molon lave κουφάλες …πάνω από το πτώμα μου!!!
  (7) τι μόνο ο Τζίγκερ είχε αμάξι
  (8) με λαχτάρα να σε νοιάζομαι

  • Μέρμηγκας 2 Ιουνίου, 2010 στο 10:04 μμ

   Τι έγινε ρε παιδιά….τί λογοδιάρροια είναι αυτή;
   Καλά ο Γενικός κρατά το γραφείο και το καταλαβαίνω αλλά εσύ ρε Πρόεδρε ,τί έγινε ….
   Τελικά δεν το ξύνουν μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι.
   Πάντως αυτό με το περίπτερο μου άρεσε ιδιαίτερα και αυτό κρατώ απ’όλα τα παραπάνω!!!Και να ξέρεις και τα περίπτερα κλείνουν σιγά σιγά το ένα μετά το άλλο…..

 5. ΠΡΟΕΔΡΟΣ 3 Ιουνίου, 2010 στο 1:30 πμ

  Ο πρώην τέως πρόεδρος(0) δηλώνει τα παρακάτω, στην ημίγυμνη, 78χρονη, γραμματέα του, δίπλα στην πισίνα, εκεί μωρέ στο τζακούζι:

  Το παρελθόν με την αντιδραστική και φραξιονίζουσα δράση του, επιστρέφει ξανά πάλι πίσω, στην αρχή του κύκλου της εσωστρέφειας που, όσο κι αν μας κάνει εντύπωση, συνεχίζει αέναα την πορεία του(1)
  Η φίμωση που επιχειρούν κύκλοι και ομάδες των καλά βολεμένων δημόσιων υπάλληλων δεν θα περάσει!!!(2)
  Η πεφωτισμένη, σοφή και όχι μόνο ηγεσία μας βλέποντας μακριά(2), θεωρεί ότι ο δρόμος για την χώρα είναι ο δρόμος της ανάπτυξης και στηρίζει την νέα επιχειρηματικότητα ακόμη και στην κρίση. Για τον λόγο αυτό, είμαστε ενάντια στα κυβερνητικά μετρά, της ύφεσης και της φτώχιας. Η πίστη μας στον δρόμο της ανάπτυξης, δεν αποδεικνύεται μόνο μέσα από τα θεάρεστα, θα έγραφα, επιχειρήματα(2), αλλά με έργα και προσωπικές θυσίες.
  Για να μην το γαμήσω τελείως Απέκτησα internet στο σπίτι!!!

  (0) Πρόεδρος : Ισόβιος κατά το καταστατικό ή για κάποιο άλλο λόγο που μας αφήνει παγερά αδιάφορους και δεν σκοπεύουμε να χαλαστούμε για να τον βρούμε.
  (1) Βιβλίο «Το φαινόμενο αέναης αντιδραστική και φραξιονίζουσα εσωστρέφειας.» πρόεδρος 1948 Κάιρο.
  (2) αμέ !!!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: