Ήρεμα ήρεμα δεν είμαι τρομοκράτης, είμαι το θύμα μιας αγάπης(0)

Πάει καιρός που μάθαμε, με τον πλέον άθλιο τρόπο(1), ότι η εποχή των παχιών αγελάδων μας τελείωσε. Η διαχείριση των οικονομικών από το κράτος μας οδήγησε στην χρεοκοπία. Το κράτος(2) μας έχει καταχρεώσει. Το πρόβλημα είναι ρε μάγκες της εκάστοτε κυβέρνησης ότι εμείς δεν φάγαμε ούτε το γελάδι ούτε πήραμε μίζα από τον χασάπη που το έσφαξε, καλά καλά δεν ήπιαμε το γάλα που κάθε φορά μας τάζατε πριν τις εκλογές.

Είναι θέση μου πάγια να λέω και να γράφω ότι τα μπάχαλα, οι μπάτσοι, οι τρομοκράτες (ελληνικού τύπου) και οι δικαστές είναι ο μηχανισμός που μας κάνει καλά, όποτε τα μέσα των μίντια δεν κάνουν την δουλειά τους, που δεν είναι άλλη, από να μας απασχολεί, το τι κάνει η κάθε πορνοσταρ της τέχνης. Όμως πώς να υπερασπίσουμε σήμερα τον κοινοβουλευτισμό και την (ο θεός να την κάνει) δημοκρατία, απέναντι στους σοσιαλιστές τρομοκράτες του εγγονού διαδόχου. Πώς να κατηγορήσουμε για τρομοκρατία και για μπάχαλα έναν άνθρωπο, όταν ο Λοβέρδος κυκλοφορεί ελεύθερος στα κανάλια να μας μιλά για τα σωματικά του υγρά(3), και για τον αγώνα που δίνουν οι «λεφτά υπάρχουν» να μην μας κόψουν τον 13ο 14ο μισθό(4), αφού οι προηγούμενοι τα κάναν σκατά(5).

Η αλήθεια είναι ότι όλοι μάθαμε (6) ότι το μέγεθος της (συγγνώμη για την έκφραση) δημοσιονομικής προσαρμογής(7), είναι πρωτοφανές ακόμα και για τα βαμπίρ του ΔΝΤ οι οποίοι μιλάνε για 5 και 6 χρόνια και ο εγγονός διάδοχος είπε για 3 μήπως και του κάτσει να κάνει εκλογές το 2012 και ξαναβγεί όπως ο μπαμπάς του 2 φορές πλοθυπουλγόθ το παιδί. Η αλήθεια είναι επίσης για το ασφαλιστικό ότι, σοσιαληστή Λοβέρδε, πέρα από τα όρια ηλικίας υπάρχει και η αύξηση στις εργοδοτικές εισφορές, αλλά αυτό μάλλον δεν βοηθά τα αφεντικά σου να είναι ανταγωνιστικά ε;

Είναι πάντως υπερβολή να λέμε: Δεν υπάρχει δημόσιο και δωρεάν τίποτα. Το μόνο δημόσιο είναι το χρέος… αλλά αυτό δεν είναι δωρεάν. Φάγατε τα λεφτά από τα ταμεία και μας κόβεται την σύνταξη.

Η αλήθεια είναι ότι η εθνική μας ξευτίλα είναι και δημόσια και δωρεάν!!!

(0)    Αγάπη : Διαπλοκή + πολιτικοί = LOVE

(1)    πλέον άθλιος τρόπος : ο σοσιαληστρικός τρόπος του ΠΑΣΟΚ. Για τους βραχεία μνήμη έχω, κοψοχέρης είμαι, να θυμίσω : ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ. ΤΟ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΕΣΥ!

(2)    Κράτος : ΝΑΙ αυτό που δεν υπάρχει

(3)    σωματικά υγρά του Λοβέρδου : πέρα από κράτος δεν υπάρχει και σάλιο.

(4)    Δεν είναι τρομοκρατία να μας λένε τα χειρότερα για να αποδεχτούμε την λίγο πιο ήπια λύση, που και καλά, οι αποδειγμένα ανίκανοι κυβερνόντες, πέτυχαν σε δήθεν όφελός μας μετά από (συγγνώμη για την έκφραση) «διαβούλευση»(7)

(5)    Διαχρονική ατάκα της συμπολίτευσης και για τους βραχεία μνήμη έχω, κοψοχέρης είμαι, να θυμίσω : παραλάβαμε χάος ή καμένη γη.

(6)    Το έγραψαν οι φυλλάδες μέσες άκρες αλλά για τους βραχεία μνήμη έχω, κοψοχέρης είμαι, να θυμίσω : ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ. ΤΟ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΕΣΥ!

(7)    δημοσιονομική προσαρμογή, διαβούλευση, θες ένα γλειφιτζούρι : φράσεις που χρησιμοποιούν κυρίως οι παιδεραστές και οι «εκκλησία κλέβω» και ακλουθείτε από την φράση «δεν πονάει, θα σου αρέσει καλέ, έχω διαβάσει βιβλία εγώ!

Advertisements

3 responses to “Ήρεμα ήρεμα δεν είμαι τρομοκράτης, είμαι το θύμα μιας αγάπης(0)

 1. antidrasi+sex 1 Ιουνίου, 2010 στο 5:41 μμ

  Με τη σημείωση (7) τεκμηριώνεται και στον πλέον αδαή, γιατί ΕΣΥ είσαι (και θα είσαι) ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ενώ ο άλλος θα είναι ΠΑΝΤΑ (και κοάλα) ΓΦΠΓ.

  • Γενικός Φαρισαίος Πολιτικού Γραφείου 1 Ιουνίου, 2010 στο 10:19 μμ

   Θα παρακαλούσα τους τυχάρπαστους που δεν μιζωθ μάτωσαν για την παράταξη και επομένως δε γνωρίζουν τα πραγματικά μαιχαιρωμ γεγονότα, να μην εκφέρουν άποψη.
   Οι διαφορές με τον αυτοαποκαλούμενο πρόεδρο αφορούν καθαρά την καρέκλ ιδεολογική μας κατεύθυνση και θα λυθούν στην επόμενη ημιμέλεια όπου με συνοπτικ δημοκρατικές διαδικασίες θα αντιμετωπίσει τη διαγραφή του

 2. ΠΡΟΕΔΡΟΣ 2 Ιουνίου, 2010 στο 1:56 πμ

  η κεντρική επιτροπή του επαναστατικού συμβουλίου δηλώνει τα ακόλουθα:

  Το παρελθόν με την αντιδραστική και φραξιονίζουσα δράση του, επιστρέφει ξανά πάλι πίσω, στην αρχή του κύκλου της εσωστρέφειας που, όσο κι αν μας κάνει εντύπωση, συνεχίζει αέναα την πορεία του(1). Τα σύννεφα που σηκώθηκαν στον έναστρο ουρανό και έκρυψαν τον ήλιο φέρνουν μπόρα(2). Από την μία οι κόλακες, που με τα δουλεμένα από τα κόμματα του πλούτου και της καταπίεσης, σχέδια τους για την ανάδειξη του εκάστοτε προέδρου(3) από τους «φίλους» και τα μέλη και από την άλλοι οι καρεκλοκένταυροι που αισθάνονται απειλή για τα κομματικά προνόμια(4), μοιάζουν με τα παραπάνω σύννεφα.(5) Αυτά, που συγκρουόμενα, γενούν κεραυνούς και το μόνο που πετυχαίνουν είναι σε αυτή την βροχή, που τρώει ο περήφανος λαός μας εδώ και αρκετό καιρό κατακέφαλα, να τον τρομάζουμε από πάνω …ζώα(6). Η διαδοχολογία είναι κάτι το οποίο δεν παραμικρό ενδιαφέρον σε ότι αφορά το σύνολο της κεντρικής επιτροπής του επαναστατικού συμβουλίου, δηλώνουμε αηδία και μας αφήνει παγερά αδιάφορους.
  Καλούμε όλους (και τους 2) τους αγωνιστές της παράταξης μας, να μην χάνουν και το κουράγιο τους, φτάνουν οι μισθοί και οι συντάξεις τους.

  (1) Βιβλίο «Το φαινόμενο αέναης αντιδραστική και φραξιονίζουσα εσωστρέφειας.» πρόεδρος 1948 Κάιρο.
  (2) Βιβλίο «φτύνουν ή βρέχει.» πρόεδρος 1936 Καζαμπλάνκα ή Ναϊρόμπι .(δεν θυμάμαι ρε δεν είχα γεννηθεί)
  (3) Πρόεδρος : Ισόβιος κατά το καταστατικό ή για κάποιο άλλο λόγο που μας αφήνει παγερά αδιάφορους και δεν σκοπεύουμε να χαλαστούμε για να τον βρούμε.
  (4) Βιβλίο «Μην ξεκινήσω να γράφω γιατί δεν έχει χώρο η wordpress!!!» αγνώστου
  (5) Βιβλίο «Μην ξεχνιόμαστε.» Fo Gimxn Fa La 1279
  (6) Εδώ να σημειώσουμε, ότι είχαμε και άλλα να γράψουμε, αλλά επίσης εδώ ο λαός έχει γίνει παπί και μέχρι να καταλήξουμε στο ότι : ενωμένοι είμαστε σαν μια ομπρέλα, που θα σώσει (τι να σώσει ρε;) ή κάτι τέτοιο, θα έχει κόψει πάλι η βροχή

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: