Εμείς δεν μασάμε το κουτόχορτο… το καταπίνουμε αμάσητο!!!

«Το μεγαλύτερο φιάσκο που έχει γίνει στο σκάνδαλο siemens πρόκειται για το έγγραφο e-mail που δήθεν εμπλέκει άνθρωπο του υπουργικού συμβουλίου ότι πήρε μίζα με το 50% από τον Μ.Κατσίκα. Όμως η αλήθεια είναι αυτή που θα σας γράψουμε: Το e-mail αναφέρει «the cabinet man» και σε αυτόν πρέπει να δώσει ο Μ.Κατσίκας το υπόλοιπο 50% του ποσού για το σπίτι που έχτισε ο ίδιος ο άνθρωπος στην Αμερική. Με λίγα λόγια ο «cabinet man» δεν είναι ο άνθρωπος του υπουργικού συμβουλίου αλλά ο … ντουλαπάκιας που του έφτιαξε το σπίτι! Ο μάστορας πιο απλά του σπιτιού που πρέπει να πάρει τα χρήματα. Το mαil δεν το έχει στείλει ο Χριστοφοράκος ούτε η siemens αλλά έχει παραλήπτη τον Κατσίκα!»

τα παραπάνω γράφει το γνωστό σε όλους τρωκτικό, θύμα και αυτό της τρομακτικής προπαγάνδας. Όλη η αλήθεια για το δήθεν ξέμπαρκο ΜΑΙL ξεκινά με το τί στο γάμο είναι ο… «the cabinet man»; Όπως γράφει και πάλι το πάνσοφο τρωκτικό:

«Η αρχιτέκτονας που έχει την εταιρία, κάποια Joan αναφέρεται στο μειλ και λέει ότι δεν ξέρει κανέναν Κάτσικα και δεν είχε ποτέ τέτοιον πελάτη. Φοβάται να μιλήσει ίσως… …επειδή δεν υπάρχουν τιμολόγια ή κάτι άλλο;»

Ναι καλό μας τρωκτικό υπάρχει αυτό το κάτι άλλο!!!

Διάβασε λοιπόν για να δεις :  Ο Μ.Κατσίκας είναι ο άνθρωπος που ανέλαβε την δύσκολη δουλειά να βάλει το σκάνδαλο της λατρεμένης μας siemen (ή miesen) στο… χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: