«Βόλευε» τα παιδιά του στη Βουλή ο Καρατζαφέρης εν μέσω κρίσης

από TVXS εγώ από «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» αυτοί!!!

«Τα «δικά του παιδιά» φέρεται να διόριζε στη Βουλή, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, ακόμη και εν μέσω οικονομικής κρίσης. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας», πρόεδρος του ΛΑΟΣ εξασφάλισε το τελευταίο διάστημα θέσεις εργασίας για στενούς του συνεργάτες όπως στελέχη του κόμματος, μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, δημοσιογράφοι του Τηλε-άστυ, του Ράδιο-άστυ και της εφημερίδας «Α1».

Χαρακτηριστικά αναφέρονται οι :

Κοκκίνου Κατερίνα: Διευθύντρια του πολιτικού γραφείου και εξ απορρήτων του προέδρου του ΛΑΟΣ, η οποία διορίστηκε ως δόκιμη υπάλληλος τον Φεβρουάριο του 2009.

Παναγιωτακόπουλος Γιάννης: Πρόεδρος της νεολαίας του ΛΑΟΣ (ΝΕΟΣ), υποψήφιος ευρωβουλευτής το 2009. Διορίστηκε το Δεκέμβριο ως μετακλητός υπάλληλος.

Καψιώτης Δημήτρης: Μέλος της Κ.Ε., μέχρι προτινος παρουσιαστής «πατριωτικών» εκπομπών στο Τηλε-άστυ και στο Ράδιο-άστυ και υποψήφιος βουλευτής στη Β’ Αθήνας στις τελευταίες εκλογές. Ο διορισμός του ως μονίμου υπαλλήλου έγινε τον Ιανουάριο του 2010.

Μπετζέλου Μαρία: Πρώην επικεφαλής του πολιτικού ρεπορτάζ στην «Α1», επίσης παρουσιάστρια πολιτικών εκπομπών σε τηλεόραση και ραδιόφωνο, η οποία διορίστηκε σε προσωποπαγή θέση δοκίμου υπαλλήλου στις 26 Απριλίου του 2010, ενώ είχε ήδη προϋπηρεσία στη Βουλή 16 μήνες.

Σκανδαλάκης Αντώνης: Γιος του απόστρατου Κωνσταντίνου Σκανδαλάκη, αντιπροέδρου του ΛΑΟΣ, άμεσου συνεργάτη του Γ. Καρατζαφέρη και ανθρώπου που διαχειρίζεται το κομματικό ταμείο. Μπήκε στη Βουλή στις αρχές του 2009, προσελήφθη ως μετακλητός το Νοέμβριο του ίδιου έτους και διορίστηκε σε προσωποπαγή θέση δόκιμου υπαλλήλου τον Μάρτιο του 2010.

Κακούρος Κώστας: «Κουμάντο» στον τηλεοπτικό σταθμό του κ. Καρατζαφέρη, επαναπροσελήφθη βάσει της ρύθμισης Σιούφα ως μετακλητός υπάλληλος τον Νοέμβριο του 2009, αφού είχε παραιτηθεί λόγω της διάλυσης της Βουλής τον Σεπτέμβριο. Τον Απρίλιο του 2010 διορίστηκε ως δόκιμος υπάλληλος.

Τζιτζώκος Ζήσης: Αρχισυντάκτης της «Α1», στέλεχος του γραφείου Τύπου του ΛΑΟΣ, διορίστηκε ως μόνιμος υπάλληλος στις 17 Φεβρουαρίου του 2010.

Μακρής Ιωάννης: Δικηγόρος, υποψήφιος του ΛΑΟΣ στη Β Θεσσαλονίκης το 2007 και στην Ευρυτανία το 2009. Κατέλαβε προσωποπαγή θέση δόκιμου υπαλλήλου στις 26 Απριλίου του 2010.

Μαριόλης Παναγιώτης: Αναπληρωτής γραμματέας Οργανωτικού του κόμματος και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής. Διορίστηκε ως δόκιμος υπάλληλος στις 16 Απριλίου του 2010.

Αναγνώστου Κωνσταντίνος: Γιος της Ελένης Αναγνώστου, διευθύντριας οικονομικών του κόμματος. Δόκιμος υπάλληλος, βάσει του ΦΕΚ 205/2010.

Στελέχη του κόμματος βρέθηκαν και στις θέσεις μετακλητών υπαλλήλων στον ΛΑΟΣ, με το δημοσίευμα να αναφέρει τους Δέτση Γιάννη, Γαϊτάνη Φώτη, Τσιάπη Ακη, Χαραλαμπίδη Μιχάλη, Μπέση Δημήτρη, Δήλαρη Παναγιώτη, Στεργιέλη Γιάννη, Φιλιππόπουλο Στάθη, Κοκκώνη Νεκτάριο, Καλογερούδη Ιωάννα, Διαμαντίδου Βάσω, Θανάσουλα Λάμπρο και Ζαφειρόπουλο Λάμπρο.

Όπως σημειώνεται «οι μεθοδεύσεις δεν παραβιάζουν το νόμο» αλλά έχουν προκαλέσει αντιδράσεις ακόμη και εντός του ΛΑΟΣ. «Με την πρακτική αυτή ο πρόεδρος παραβιάζει τις αρχές της αξιοκρατίας και της ισότητας που ο ίδιος διακηρύσσει» φέρεται να λέει στέλεχος του κόμματος, προσθέτοντας ότι σε περιόδους όπως η σημερινή όλοι οφείλουν να είναι πιο προσεκτικοί.»

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ με την παρέα του και κάτι τυχαία παραβρισκόμενους:

Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι, σε ότι αφορά, τον Ράσελ Κρόου του Γεωργίου(δίδυμο αδελφό του  Γενικού Φαρισαίου του Πολιτικού Γραφείου, ανιψιό του θείου του και  μέλος του  Πολιτικού Γραφείου) ο οποίος διορίστηκε ως μόνιμος υπάλληλος στον ραδιοφωνικό σταθμό της βουλής (ναι αυτόν που δεν υπάρχει), τον Φεβρουάριο του 2009, δεν είναι συγγενής του Γ.Φ.Π.Γ. και δεν έχει σχέση με την μεγάλη, σύγχρονή, όμορφη, προικισμένη και πάντα ηθική παράταξή μας.

Επίσης σε ότι αφορά τον Ασύνταχτο Σελιδοπρήχτης  του Ανορθόγραφου (συντάκτη του «Ο σελιδοδείκτης» στο υπόθετο, κολλητού και πολύ προσωπικού φίλου του προέδρου) ο οποίος διορίστηκε ως μόνιμος υπάλληλος στην γραμματεία του ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ  της βουλής, δηλώνουμε ότι δεν τον γνωρίζουμε, δεν μας γνωρίζει, υποφέρουμε και δεν σας κρύβουμε ότι …υποφέρει!!!

Τέλος θα πρέπει να δηλώσουμε ότι, είναι βέβαιο ότι όλοι οι παραπάνω διορισμοί έγιναν με αξιοκρατικά κριτήρια, όπως άλλωστε και όλοι οι διορισμοί στην βουλή, από καταβολής κόσμου.

Advertisements

2 responses to “«Βόλευε» τα παιδιά του στη Βουλή ο Καρατζαφέρης εν μέσω κρίσης

 1. antidrasi+sex 21 Ιουνίου, 2010 στο 10:52 πμ

  Είναι δυνατόν ο Μέγας Πρόεδρος Καρατζαφιόζης να έχει ως εξ απορρήτων μία ΚΟΚΚΙΝΟΥ;
  Και ο Πρόεδρος κρυπτοκομμουνιστής;
  Που βαδίζομεν , κύριοι; Ολοταχώς προς τα τάρταρα του κομμουνισμού;

 2. ΠΡΟΕΔΡΟΣ 21 Ιουνίου, 2010 στο 2:08 μμ

  Τι κοινό μπορεί να έχουν ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης με τον ινδιάνο πρόεδρο της Βολιβίας κ. Εβο Μοράλες ή τον ηγέτη της Βενεζουέλας και ορκισμένο εχθρό του προέδρου των ΗΠΑ κ. Τζορτζ Μπους ταξίαρχο Τσάβες ή ακόμη και με τον γηραιό κομμουνιστή επαναστάτη της Κούβας κ. Φιντέλ Κάστρο; Προφανώς όχι τον σοσιαλισμό, τον οποίο ευαγγελίζονται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο οι αριστεροί ηγέτες της Λατινικής Αμερικής που αμφισβητούν την αμερικανική παντοκρατορία. Και όμως μία από τις φωτογραφίες που κοσμούν το γραφείο του είναι κι αυτή με τον «Φιντέλ», με τον οποίο συναντήθηκε πριν από λίγα χρόνια στη μακρινή Αβάνα με την ευκαιρία των εγκαινίων μιας ορθόδοξης εκκλησίας, παρουσία και πολλών άλλων, μεταξύ των οποίων και ο έκπτωτος μονάρχης κ. Κ. Γλύξμπουργκ, με τον οποίο διατηρεί φιλικές σχέσεις. Οταν ρωτούν τον κ. Καρατζαφέρη τι σχέση έχει με τον θρύλο της κουβανικής επανάστασης, επαίρεται για τη συνάντηση μαζί του: «Είδα τον Φιντέλ Κάστρο ενώ δεν τον είδε η κυρία Παπαρήγα» έλεγε προ μηνών στα στελέχη του με την ευκαιρία της συμπλήρωσης έξι χρόνων από την ίδρυση του ΛΑΟΣ και εξηγούσε ότι «δεν έγινε ξαφνικά κομμουνιστής, αλλά ο Φιντέλ είναι το σύμβολο της αντίστασης κατά των Αμερικανών και οι Αμερικανοί είναι αυτοί που μεθοδεύουν τα πάντα εις βάρος της Ελλάδας»….

  …Η τακτική που έχει επιλέξει ο κ. Καρατζαφέρης έναντι των κομμάτων της Αριστεράς είναι απλή: όσο δεν τον πειράζουν δεν θα τους πειράζει. Οπως μάλιστα θεωρεί ο ίδιος, «τους ενοχλούν οι ξεκάθαρες θέσεις μας», οι οποίες μάλιστα σε ορισμένα θέματα καυχιέται ότι «είναι πιο αριστερές από τις δικές τους». Και πράγματι ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ επιχείρησε να «τη βγει απ’ τα αριστερά» στο ΚΚΕ και στον ΣΥΡΙΖΑ προ ημερών στη Βουλή όταν επισήμαινε σχετικά με την εισαγγελική άδεια λειτουργίας καμερών στους δρόμους κατά τις διαδηλώσεις ότι «δεν συμφωνεί με την κυρία Παπαρήγα ή τον κ. Αλαβάνο που λένε ότι οι κάμερες δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για διαδηλώσεις»: «Δεν πρέπει να υπάρχουν παντελώς» αντέτεινε εκείνος. Θέση την οποία κρίνει «πολύ πιο προχωρημένη από τη δική τους». Αλλά και σε άλλες περιπτώσεις πιστεύει ότι εκφράζει πιο «αριστερές» θέσεις απ’ ό,τι τα κόμματα αυτά. Οπως στην περίπτωση των επιθέσεων που εξαπέλυσε πάλι στη Βουλή κατά των τραπεζιτών «που παρανομούν με τα «καπέλα» που φορτώνουν τους πολίτες στις συναλλαγές τους» ή κατά των «δέκα λαθρεμπόρων» στον χώρο των καυσίμων, για τους οποίους είπε απευθυνόμενος προς την κυβέρνηση: «Εχετε συναντήσει τους λαθρεμπόρους στις δεξιώσεις. Μερικοί από αυτούς είναι φίλοι της ΝΔ. Να τους ελέγξετε». Στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για το περιβάλλον ο κ. Καρατζαφέρης «τα έβαλε» με τις πολυεθνικές επικαλούμενος τα λόγια του… Μοράλες και του Τσάβες, οι οποίοι, όπως είπε, «ορθώνουν αποτελεσματικά το ανάστημά τους στη νέα τάξη πραγμάτων» και δήλωσε ενάντιος στην παγκοσμιοποίηση.

  από http://www.tovima.gr/default.asp?pid=46&ct=32&artid=167525&dt=04/11/2007

  Κατόπιν των όσων παραπάνω εγράφησαν, εκ του λαμπρακισθέντος δημοσιοργάφου Λ. ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ εις το Βήμα της ημέρας που ακολουθεί το Σάββατο και την οποία ούτε ο Κύριος δεν εργάσθει, θα υποχρεωθώ, εκ των συνθηκών, θα έγραφα, να σε διορθώσω αντιδαροσεξουαλικέ μου Μπλόγκερ είναι Ο Μέγας Κομαντάντε Τσέ Καρατζακεβάρα (τον)!!!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: