Χρόνια πολλά σε όλους τους Ορθόδοξους Σατύρους

Με αίγλη από άλλες εποχές(1), γιορτάζεται σήμερα, η ονομαστική γιορτή της μεγάλης μας παράταξης.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ και η κεντρική επιτροπή, σύσσωμοι, με μια φωνή, σαν μια γροθιά στο κατεστημένο θα γιορτάσουν την 6η του Ιούλιου άλλη μια φορά.

Ακολουθεί η δήλωση του ΠΡΟΕΔΡΟΥ:

«με την ευκαιρία της ονομαστικής εορτής της μεγάλης μας παράταξης, εύχομαι σε κάθε Σάτυρο και κάθε μαινάδα χρόνια πολλά.

Το παρελθόν με την αντιδραστική και φραξιονίζουσα δράση του, που επιστρέφει σαν κόκκινη τουλίπα το Πάσχα, δεν μας τρομάζει. Αντιθέτως μας πεισμώνει και μας οδηγεί κάπου αλλού. Κάπου, όπου κάτι τρέχει και η στασιμότητα αποτελεί παρελθόν.

Ζήτω οι Σάτυροι 1987!

Ζήτω ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ!

Ζήτω μας και εμάς!!!

Με την ευκαιρία να θυμίσω ότι αντί δώρων και στεφάνων, προτιμάμε το ζεστό μετρητό.»

(1): για κάποιο λόγο φορούν όλοι χειμωνιάτικα και έκανε εμφάνιση στον ουρανό το άρμα του αγίου Βασιλείου.  Παράγοντες του υπουργείου άμισθης εργασίας και ανασφάλειας δήλωσαν ότι έγινε «εκ παραδρομής».

Advertisements

4 responses to “Χρόνια πολλά σε όλους τους Ορθόδοξους Σατύρους

 1. Μητροπολιτική Έδρα 6 Ιουλίου, 2010 στο 2:31 μμ

  Με την ευκαιρία της σημερινής γιορτής, εμείς οι άλλοι δύο που απομείναμε στην φυσική έδρα, πιστοί στο καταστατικό και παρά το γεγονός ότι πραξικοπηματικά η έδρα έχει μεταφερθεί από τον πρόεδρο και τον ΓΦΠΓ στην Αθήνα, καλούμε:
  Έκτακτο συνέδριο στην Μητροπολιτική Έδρα, τον Σεπτέμβριο (5-12).
  Σοβαρά θέματα έχουν προκύψει όπως για παράδειγμα αν ο πρόεδρος μπορεί να διατηρεί το αξίωμά του και μετά την 10 Οκτωβρίου.
  Κανονίστε οι υπόλοιποι 5-6 να παραβρεθείτε .

 2. ΠΡΟΕΔΡΟΣ 6 Ιουλίου, 2010 στο 9:02 μμ

  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ και τη Κεντρική Επιτροπή του Επαναστατικού Συμβουλίου, με αίσθημα ευθύνης, και με γνώση της ιερότητας της ημέρας υπογράφουν τα παρακάτω:

  «Το παρελθόν με την αντιδραστική και φραξιονίζουσα δράση του, επιστρέφει ξανά πάλι πίσω, στην μητροπολιτική έδρα της μεγάλης, σύγχρονης και πάντα νεανίζουσας παράταξής μας.
  Αυτή η ιστορία με την διαρκή αμφισβήτηση της πεφωτισμένης και πάντα νεανίζουσας ηγεσίας μας, μας τα έχει κουράσει, δεδομένου ότι τα Προεδρικά …α)ΔΕΝ μαραίνονται και β)ΔΕΝ πρήζονται.
  Η κούραση όμως δεν φτάνει να κρύψει την έκπληξη για τους 5-6 που πιθανολογούν κύκλοι της μητροπολιτικής έδρας, ότι μπορούν να συγκεντρώσουν για την διεξαγωγή εκτάκτου συνεδρίου.
  Σε ότι αφορά το μέγα ερώτημα : ‘’ αν ο πρόεδρος μπορεί να διατηρεί το αξίωμά του και μετά την 10 Οκτωβρίου;’’, να σας απαντήσουμε απλά και κατανοητά τα παρακάτω :
  ‘’Τα σύννεφα που σηκώθηκαν στον έναστρο ουρανό και έκρυψαν τον ήλιο φέρνουν μπόρα. Καλούμε όλους τους αγωνιστές της παράταξης μας, να μην χάνουν το κουράγιο τους και την πίστη τους. Αντιθέτως σας καλούμε όλους να βρείτε καμιά ομπρέλα.’’
  Τέλος καταδικάζουμε συγκεκριμένα όλους αυτούς, αλλά πιθανόν και άλλους, καθώς και τις πρακτικές τους!!!
  Να μην το ξεχάσουμε
  … Χρόνια πολλά!!!»

  πί.ές. καλά θα ήταν ένα συνέδριο στην παλιά πόλη!!!

 3. Μητροπολιτική Έδρα 7 Ιουλίου, 2010 στο 9:41 πμ

  Πρόεδρε γιατί νιώθεις την ανάγκη να απαντήσεις? Μην ανησυχείς δεν σε αμφισβήτησε κανείς. Το πολύ – πολύ μετά την 10η Οκτωβρίου να ονομάζεσαι επ.ΠΡΟΕΔΡΟΣ.
  Αν δεν κάνω σοβαρό λάθος η παράταξη δεν είχε ποτέ πρόεδρο ο οποίος να υπέκυψε σε πιέσεις οποιασδήποτε μορφής, πόσο μάλλον να αναφωνήσει «I DO».
  Και επειδή δεν υπάρχει άλλος που να μπορεί να είναι σκέτος ΠΡΟΕΔΡΟΣ θα διατηρήσεις την θέση σου. Απλά πράγματα.
  Αναμένω δηλώσεις πρόθεσης συμμετοχής στο Σατυροσυνέδριο για να κανονίσω τις λεπτομέρειες.

 4. ΠΡΟΕΔΡΟΣ 7 Ιουλίου, 2010 στο 12:34 μμ

  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ δεν νιώθει την ανάγκη να απαντήσει, δεν ανησυχεί, δεν αμφισβητείτε και δεν υποκύπτει σε πιέσεις οποιασδήποτε μορφής.

  Θα ήθελα να σας θυμίσω, ότι στην θεμελιακής, ιδεολογικοστρατηγικής και όχι μόνο ερώτησης «do you dance?» ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ είχε με χαρακτηριστική άνεση, σιγουριά και απαράμιλλη ευφράδεια απαντήσει «I DO …don’t I?».

  Σε ότι αφορά το σκέτος ΠΡΟΕΔΡΟΣ ή το ΠΡΟΕΔΡΟΣ με ολίγη κλπ, θα συμφωνήσω στο πρώτο σκέλος της πρότασης σου : «Και επειδή δεν υπάρχει άλλος…»

  Εμείς μέγα εκπρόσωπε της Μητροπολιτικής Έδρας ,δεν δηλώνουμε προθέσεις αλλά θέσεις (εγώ γενικά προτιμώ παράθυρο), θέσεις γράφω, καπιτονέ και όχι μόνο. Σε ότι αφορά το αντιδραστικό και φραξιονίζον «Σατυροσυνέδριο», που επιχειρείται να κανονίσετε τις λεπτομέρειες, το καταγγέλλω γιατί …άντε!!!

  πί.ές. επαναλαμβάνω : «καλά θα ήταν ένα συνέδριο στην παλιά πόλη!!!»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: