ΡΕΕ!!! Με τέτοια φάτσα ούτε να μας γαμ… δανείσουν οι αγορές.

Είναι γεγονός το τροποποιημένο μνημόνιο (άντε και καλά σαράντα), έφτασε εδώ. Κυβερνητικοί κύκλοι κάνουν λόγο για μάνα εξ’ ουρανού. Η αντιπολίτευση λέει τα δικά της. Άρα… μάλλον… και αυτή, η νέα βερσιόν, θα έχει να μας κάνει με την μάνα μας!!!

Η άσχημη(1) κατάσταση της ελληνικής οικονομίας δεν είναι ο μόνος λόγος, που οι, από τον θεόσταλτοι, «οίκοι» δεν μας δανείζουν. Η (με) τρόικα (ο κώλος μου), κατέστησε σαφές ότι απαιτούνται ευρύτερες αλλαγές. Οι τελευταίες δίνουν βαρύτητα ιδιαίτερος και όχι μόνο, στην κακή κατάσταση της εικόνας της χώρας στις διεθνής αγορές.

Το τροποποιημένο πλάνο στο οποίο θα κινηθεί η θεάρεστη, λαοφιλής, αυτοδύναμη και πάνσοφη σοσιαληστρική κυβέρνηση του εγγονού διαδόχου, του θρόνου του πατέρα του, αποκαλύπτεται στο μοναδικό φωτογραφικό ντοκουμέντο, που συμπληρώνει το αποκλειστικό και πάντα εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ των κοσμικογράφων του μεσημεριανού ένθετου, «Σκουπίδι, εδώ να το διαβάσεις », στο «υπόθετο» της Κυριακής.

«Επειδή ήδη ο Μανωλιός έβαλε το βρακί του αλλιώς και δεν έπεισε της αγορές, η κυβέρνηση, προχώρα σε σαρωτικές αλλαγές έτσι ώστε να γίνουμε όλοι ελκυστικοί προς της αγορές» σημειώνουν με νόημα παράγοντες αυτού του φαιδρού οικοδομήματος των σοσιαλιστών τρομοκρατών που οδηγούν την κατακαημένη και κατακαμένη χώρα που λένε GREECE στον ίδιο δρόμο.

«Μια εικόνα θα σας πείσει», συμπληρώνουν, κλείνοντας με νόημα το δεξί τους μάτι.

το άθλιο χθες δίνει την θέση του στο ελκυστικό αύριο!!!

(1) Όπως Μαρία η άσχημη.(σίριαλ με βαθιά νοήματα στηριγμένο, στο Βραζιλιάνικο μοντέλο.MEGAλη παπάρα)

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: